Når et familiemedlem dør

... Er det vanlig å kondolere.

Vi starter ikke en diskusjon om hva folk gjør på fritiden sin, og lar oss underholde av bildene.
Vi starter ikke en diskusjon om hva folk gjør på fritiden sin, og lar oss underholde av bildene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjenner du den følelsen? Er du et B-menneske som har fri, tør vi nesten vedde på at klokka akkurat har passert tolv på formiddagen. Du sitter inne, slapper av og det er lørdag. Hurra! Hva er vel bedre enn litt Helgemoro da?

Og før du kaster deg inn i debattforumet fordi du ikke har fri og måtte stå opp ukristelig tidlig, kan vi trøste med at Helgemoro antakeligvis hjelper da også.

Helgemoro er DinSide Datas ukentlige spalte der vi viser deg alt det morsomme vi har kommet over på nettet i uken som gikk (TIL REDAKTØREN: I pausen selvsagt, i pausen).

Et godt forhold til konsollen

Før eller siden vil den hvite greia du har under TVen i stuen din bryte sammen. Vi snakker selvsagt om x-boxen, og dagen den dør gråter alle nerder seg i søvn. For ikke å snakke om spill-karakterene.

Det er nemlig de som sørger mest når x-boxen dør, skal vi tro en ivrig blogger med litt mye fritid. Han har laget en bildeserie som inkluderer den massive samlingen sin med spill-konsoller og samleobjekter, og selvsagt kom alle til begravelsen for x-boxen.Se de rørende (?) bildene her. DinSide Data kondolerer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer