Når harddisken krasjer

Publisert

Dagens spørsmål:

Hei,Etter å ha lest andres problemer og svar tenkte jeg at nå kan jeg prøve å benytte meg av deres hjelp. Problemet mitt startet midt på dagen den 4. januar 2000. Jeg satt og jobbet med PCen da Windows plutselig frøs i noen sekunder. Etterpå virket alt helt normalt, helt til jeg skulle åpne en videofil fra den ene harddisken min, en 16,8 GB IBM DTTA-351680 E182115 HG IDE disk, som var kjøpt ny på vårparten i 1999. Da fikk jeg plutselig se at alle filene på harddisken var borte og erstattet av mange, mange kataloger og filer med rare navn.

Jeg prøvde så å kjøre scandisk, men fikk beskjed om at det var feil og skader på FAT32 partisjonen. Jeg tenkte at det var nok en av Windows 98 sine mange feil, og prøvde å boote maskinen. Da jeg kom inn igjen eksisterte ikke lenger harddisken (under Min Datamaskin), men var erstattet med en "flyttbar disk/removable disk". Så så jeg under "device manager" og navnet på hardisken, som før var IBM*********, var nå erstattet med tegn som " | og firkanter " ol. Harddisken har også det samme navnet i BIOSen, så det virker ikke som om feilen ligger i OSet mitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer