Når kommer egentlig iPad til Norge?

Pressemelding fra Apple skaper forvirring.

NÅR KOMMER DEN? Ifølge Apple lanseres iPad internasjonalt i bare ni land i slutten av april. Når den kommer til Norge er det ingen som vet.
NÅR KOMMER DEN? Ifølge Apple lanseres iPad internasjonalt i bare ni land i slutten av april. Når den kommer til Norge er det ingen som vet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er bare drøye fem uker siden Apple-sjef Steve Jobs lanserte den på forhånd mye omtalte iPad, en slags forvokst iPhone med en skjermflate på 9.7 tommer som skal kunne brukes til alt fra video til tekst, epost, surfing og det meste annet en iPhone kan brukes til.

Det ble den gang hevdet, både fra Jobs selv og i en offisiell pressemelding, at "iPad vil bli tilgjengelig over hele verden i slutten av mars". Dette gjaldt kun utgaven med Wlan, og som vil bli solgt uten abonnement. Modellen med både Wlan og 3G ville bli tilgjengelig på et senere tidspunkt.

Les også: Vi fulgte lanseringen av iPad

Forsinkelser

Ifølge en pressemelding som ble sendt ut i dag, fredag, ser det derimot ut som lanseringsplanen sprekker.

Det første som skjer er at Wlan-utgaven blir å finne i amerikanske butikker den 3. april. Det andre som skjer er at den kombinerte 3G og Wlan-utgaven blir tilgjengelig i USA og utvalgte land (Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan, Spania, Sveits og England) mot slutten av april.

Dermed har Apple altså gått bort fra "tilgjengelig over hele verden mot slutten av mars". Det står også i klartekst på Apples norske sider at "Wi-Fi-modeller (er) tilgjengelig i slutten av mars", og at "3G-modeller tilgjengelig i april".

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer