Når nettilbyderen svikter

Publisert

Vi har mottatt et 7631">lengre innlegg fra en Internettbruker, som opplevde at han ikke fikk tilgang til et bestemt nettsted. Dette nettstedet var et alminnelig, seriøst norsk firma i som har denne adressen.. Etter litt undersøkelser fant han ut at det ikke var nettstedet, og heller ikke PCen hans, som var problemet. Det var Internettilbyderen Tele 2 som sviktet. Når en kamerat logget seg på den samme PCen, men koblet seg opp til en annen tilbyder, var problemet borte.

Finn en ny tilbyder – gjerne flere

Dermed er problemet egentlig løst, siden det er stadig flere som tilbyr gratis nettilgang, og det tar ikke mange minuttene å registrere seg som bruker. Dette gjøres selvsagt, mens man er tilkoblet sin gamle, konkurrerende tilbyder.

Heldigvis for brukeren var det full tilgang hos nettstedene som tilbyr gratis Internett.

Selv har vi brukt flere gratis tilbydere i lengre tid. Hvis den ene har problemer, logger vi oss på hos en annen - enkelt og greit.

Det eneste problemet for brukeren nå er å finne en løsning for en permanent e-postadresse, og få formidlet denne til sine forbindelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer