NBA 2001

Vil du dunke som NBA-stjernene? EA Sports kommer straks med en ny versjon av sitt NBA-spill, og vi gleder oss!

Publisert

Takket være den nye basketligaen, er sporten mer populær i Norge enn noensinne. Da passer det vel bra at EA Sports lanserer sitt ferskeste NBA-spill i disse dager, og dette er også det mest realistiske noensinne.

Den endelige versjonen av NBA Live 2001 er ikke tilgjengelig i butikkene enda, men vi har tatt en titt på demoen som nettopp ble sluppet. Funksjonaliteten der er noe begrenset, men gir likevel et godt inntrykk av hvordan det ferdige produktet vil bli.

I demoversjonen av NBA 2001 får du bare spille som ett lag (LA Lakers), og får ikke muligheten til å justere noe særlig på lagoppsettet eller strategien. I tillegg til lagspillet kan du også spille én ”one on one”-kamp, hvor du får spille som legenden Michael Jordan.

Slam dunk

I korte trekk gir NBA 2001 deg muligheten til å være del av en ekte NBA-match – noe de færreste av oss kommer til å oppleve i virkeligheten. Du kan velge mellom et simulasjonsmodus, eller ren action – som ikke er fullt så realistisk.

I ”one on one”-kampen er det deg mot én datakontrollert motstander, og spillet foregår på en typisk street basket-bane vi har sett i utallige amerikanske filmer. Det er gøy, det er intenst og det er spennende!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer