NBA Live 2003

Basketsesongen er i full gang, og du kan nå påvirke resultatene med dette flotte spillet.

Publisert
Sist oppdatert

NBA Live-serien har eksistert lenge, og en gang i tiden var det også det mest nyskapende basketspillet. De siste årene har imidlertid utviklerne mistet noe av fokuset, og mange konkurrenter unyttet dette ved å lansere mer avanserte og bedre spill.

Klarer NBA Live å følge etter? Årets utgave har heldigvis gjennomgått en kraftig oppdatering, og igjen blitt et svært underholdende tittel som bør appellere til de fleste basket-entusiaster.

Mer fart

NBA Live 2003 har et stort utvalg av spillemodi, blant annet et ganske avansert Franchise-modus, som lar deg leke en mektig NBA-agent. Du kan selge, kjøpe og bytte spillere, og generelt jobbe for at laget ditt skal nå høyest. Ellers er det også mulig å spille tradisjonelle season- og playoff-modi, mulighet for å spille en mot en med valgfrie spillere, og naturligvis treningsmuligheter.

Det er ett viktig element som introduseres i denne utgaven av NBA Live 2003. Den såkalte Freestyle-kontrollen, som styres med høyre analoge stikke, lar deg utføre bevegelser og triks du aldri trodde var mulig. Det fungerer slik at du rett og slett utfører en spesiell bevegelse på den høyre stikken mens du for eksempel dribler ballen bortover, og dette resulterer i et spektakulært unnvik. Det er uendelig mange kombinasjoner og bevegelser du kan utføre på denne måten, noe som tilfører spillet en helt ny dimensjon. Det lønner seg selvsagt å øve litt på Freestyle før du kommer i gang med seriøse kamper…

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer