NBA Live 2004

Vi liker basketball, men i disse vinterdager er det middels fristende å spille ute. Heldigvis holder NBA Live 2004 oss gående frem til vi tar på oss våre Jordan XVIII-sko igjen.

Publisert
Sist oppdatert

NBA Live 2004 ble riktignok sluppet i fjor høst, men i denne rolige perioden etter nyttår er det hyggelig å gå gjennom flotte spill vi ikke rakk å teste i første omgang. Vi synes så absolutt at NBA-spillet fortjener en omtale, da spillet er virkelig bra og mer realistisk enn den forrige utgaven.

2003-versjonen av spillet fokuserte mer på arcade-følelsen og fart, mens den nye utgaven forsøker igjen å bli mer realistisk. Det går saktere - og det handler mer om defensivt spill og strategisk lagarbeid enn kun spektakulær dunking. Freestyle-kontrollen, som ble introdusert i forrige spill, er fremdeles på plass, men noe forandret. Knappeoppsettet er endret, og det brukes nå forskjellige knapper til dunking og skyting. Freestyle-bevegelsene er også tettere integrert i spillbarheten, og det er flere nye nye bevegelser både på den offensive og defensive siden. Det er også mulig å kontrollere spillere uten ball og flytte dem til et passende sted der de kan vente på en pasning. Resultatet av alle de justeringene er et mer balansert og seriøst spill, som ikke bare baserer seg på spektakulære hopp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer