NEC DV5700

Denne DVD-spilleren har flere svært gode egenskaper, og oppførte seg helt eksemplarisk i vår test.

Publisert

Dette er Nec sin nyeste toppmodell og den var en fryd å teste. Den leveres i fargerik pappeske for salg over disk til sluttbrukere, men inneholder ikke noe mer enn selve spilleren, en lydkabel og en diskett med driverprogramvare til eldre utgaver av DOS/Windows.

Både kabelen og disketten er riktignok helt unødvendige på moderne PCer og operativsystemer, siden den siste media-avspilleren fra Microsoft leser lyddataene direkte (ripping og avspilling praktisk talt samtidig), og DVD-spillere fungerer uten videre i Windows 95 og senere.

Håndterer DVD med glans

Vi testet avspilling av DVD-film med PowerDVD versjon 2.5 og det fungerte som ventet helt glimrende på vår etter hvert noe gammelmodige Celeron 400 med Ati Rage 128 skjermkort. Ingen tegn til hakking eller andre unoter.

Også som leser av DVD-data i form av oppslagsverk gjorde den en god jobb, med en topp i lesehastighet på hele 13262 KB/sekund på slutten, noe under den oppgitte spesifikasjonen på 16000 KB/sekund. Til sammenligning hadde vår 15240">testvinner fra Pioneer en topp på nesten 18000 KB/sekund mot oppgitt 21600 KB/sekund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer