Nec MultiSync EA231WMi

Denne skjermen er proff!

Nec MultiSync EA231WMi
Publisert
Sist oppdatert

Innholdsfortegnelse:Uten dill og dallFakta og egenskaperVår vurderingKonklusjonDet er ikke så mange år siden det ikke var forskjell på datautstyr til profesjonelt og privat bruk. I dag dekker bruken mye større områder og kravene varierer mer. Det samme gjelder også betalingsevnen og betalingsviljen, men den kan gå i alle retninger.

Svært aktive private brukere er villige til å betale mye av egen lomme for topp utstyr, enten det er sykler, ski, fiskeutstyr eller datamaskiner. Det gir en god brukeropplevelse.

Bedrifter som satser på at produksjonsutstyret skal være førsteklasses og at medarbeiderne skal trives, investerer også i kvalitetsprodukter når de velger datautstyr. Det lønner seg i den store sammenhengen.

Men hva skiller selve produktene?

Uten dill og dall

Nec MultiSync EA231WMi er det man i dag vil kalle en proff skjerm. Det er flere grunner til dette, og de er etter vår mening alle positive:

Den har ikke blank rammeDen har ikke blankt kontrastbeleggDen har ikke TN-panel med begrenset betraktningsvinkelDen har dreibar fotDen kan heves og senkesDen kan dreies til høydeformatDen har tilkoblinger for DVI, Displayport og VGA

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer