Nec ND-1300A

Endelig er DVD-kombibrenneren fra Nec her! Er dette brenneren for deg som ikke tar sjansen på å velge bare ett brenneformat? Er den raskere enn Sony sin kombibrenner? Er den like rask som ett-formats-brennerne? Vi har testet.

Nec ND-1300A
Publisert

Som nevnt i vår test av Nec sin dedikerte DVD-RW brenner ND-1100, har vi ventet lenge på denne kombibrenneren. Modellen kom til landet i denne uken, men foreløpig er det bare bulk-versjonen som er tilgjengelig. Sannsynligvis vil det være samme programvare som følger med i både ND-1100 og ND-1300A, og det som er mest interessant er ytelsen.

Det er naturlig å sammenligne ND-1300 med Sony sin kombi-brenner, men selvsagt også med brennerne som bare støtter ett format.

Diskret ytre

Nec holder på sin lave profil når det gjelder det visuelle. Brenneren er så generisk som den kan bli, med den samme metallboksen som alle andre DVD+RW brennere, og en front som har den tradisjonelle nøytrale fargen av type "plastfront for eksterne drev". Det eneste som skiller utvendig fra DVD+RW modellen ND-1100 er plasseringen av de støpte logoene og at det er tre logoer i stedet for to.Det blir spekulert på noen nettsteder, om hva som *egentlig* er den tekniske forskjellen mellom en ND-1100 og en ND-1300, og om det er mulig å modifisere en 1100 til å bli en 1300. Skulle dette faktisk være mulig, vil vi komme tilbake til dette. Men ingen behøver å holde pusten. For potensielle kjøpere er det verdt å nevne at forskjellen i pris i skrivende stund er beskjedne 400 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer