Nec ND-3500A

Nec var tidlig ute med Dual Layer og 16x brenning med modellen ND-3500A, den er også en av de rimeligste. Vi har testet.

Publisert
Sist oppdatert

Nec har vært tidlig ute med støtte for flere formater, modellene har hatt høy ytelse om enn ikke helt i topp på alle områder, og de har vært blant de rimeligste.

Den siste modellen har spesifikasjoner i toppklasse, men det er den ikke alene om. I likhet med alle andre brennere er den hemmet av mangelen på plater som faktisk lar seg skrive i de hastighetene som er spesifisert. Derfor er testing av brennere i skrivende stund mer en studie i hvordan de håndterer tilgjengelige plater.

Installasjon

Det var ingen problemer med installasjonen, som forventet. Brenneren har vært på markedet en stund, og barnesykdommer bør være et tilbakelagt stadium.

Vi mottok brenneren i bulk-utgave, dvs. uten programvare. Den leveres også som "full pakke" eller Retail som det heter på nynorsk, da med programpakken Nero 6 som dekker det meste. (Programvare-karakteren er basert på at retailversjonen leveres med Nero).

ND-3500A leveres dessuten i tre utgaver, med front i den tradisjonelle beige, sort eller sølv. Designmessig er fronten helt nøytral. Det er ikke mulig å se at det er en Nec-brenner før du er 10 cm unna.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer