Nec ND-3520A

Nec har tatt en stor del av markedet med sine rimelige og raske DVD-brennere. Vi har testet den nyeste modellen.

Publisert
Sist oppdatert

I desember lanserte Nec sin annen generasjon 16x DVD-brenner - ND-3520A. Forskjellene fra forgjengeren ND-3500A er at den kan skrive Dual Layer både til DVD-R og DVD-R, i tillegg til at den skriver over DVD+RW med opptil 8x og DVD-RW med opptil 6x hastighet.

Tideligere brennere fra Nec kunne oppgraderes ved å legge inn ny firmware - offisielt eller uoffisielt. Dette er ikke tilfellet med ND-3500A og ND-3520A - her er det forbedret maskinvare som gjør forskjellen, ikke "bare" forbedret programvare.

Brenneren leveres i enten bulk eller retailutgave, og leveres med front i en av tre forskjellige farger: Sort, sølv eller grå. Designet er som vanlig bortimot så nøytralt som mulig.

Vi testet bulk-utgaven, men antar at programvaren er den samme som hos forgjengeren ND-3500. Karaktersettingen forutsetter dette.

Føre var

Av de nye egenskapene er det flere som må vente før de lar seg utnytte i praksis. Det gjelder selvsagt støtte for nye og raskere media.

DL DVD-R plater i skrivende stund enda ikke leveringsklart, det samme gjelder 16x DVD-R, 8x DVD+RW og 6X DVD-RW.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer