Need for Speed: Hot Pursuit 2

Fra Ford til Ferrari: Need for Speed er tilbake, og byr på både moro og frustrasjoner.

Need for Speed: Hot Pursuit 2
Publisert
Sist oppdatert

Need for Speed-spillene har vært med oss lenge, og utviklerne har flere ganger levert noe av det ypperste innen arkade-bilspill. Fro en del år tilbake kom NFS-spillet med undertittel Hot Pursuit, der en av oppgavene var å kjøre fra aggressivt politi som prøvde å stoppe deg. Denne ideen blir nå videreført i en oppfølger, som blir sluppet til både PS2, PC, GameCube og XBox.

Vi har konsentrert oss på GameCube-versjonen av spillet, som er temmelig lik både XBox- og PC-versjonene. PS2-versjonen har derimot blitt utviklet av et annet selskap, og er på mange måter overlegen de øvrige utgavene. Konseptet er likt, men mange detaljer er forskjellige – det kommer vi imidlertid tilbake til.

Hot Pursuit 2 kan spilles på mange forskjellige måter: Hot Pursuit- og Championship-variantene byr på enormt mye spillbarhet og variasjon, og i tillegg til disse kan du kose deg med en lang rekke andre modi.

Purken kommer

Hot Pursuit-delen er selve kjernen i spillet. Du spiller gjennom en lang rekke oppdrag som gir deg tilgang til forskjellige biler og baner. Det er til sammen 33 oppdrag, samtlige like fartsfylte og spennende. Problemet er at politiet konstant er ute etter deg, og effektivt prøver å stoppe din suksess. Politibilene er like raske som ditt kjøretøy, og vil hele tiden forsøke å dytte deg ut av veien, eller sette opp sperringer hvis det blir nødvendig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer