Need for Speed: Most Wanted

SPILLTEST: Pimp my Ride for tredje året på rad, men nå med politi. Er det fortsatt relevant, og er det fortsatt gøy? Vi sjekker.

Publisert
Sist oppdatert

Need for Speed er jo uten tvil et kjært bilspill for mange. Hot Pursuit og Porsche Unleashed er navn som fremdeles vekker minner. For to år siden tok imidlertid serien en ny retning, og kastet seg over gatebilbølgen, med fete felger, neonlys, spoilere og NOS, samt mengder av ulovlige, nattlige gateløp.

Konseptet passet ideelt i tiden, og solgte som varmt hvetebrød. I fjor fortsatte Underground-serien med samme ide, men en mer åpen spillverden, med en hel by tilgjengelig for dine føtter.

Most Wanted fortsetter delvis i samme bane (det handler fremdeles om bilmodifisering og gateløp), men tar flere grep for å oppgradere innholdet. For det første tar vi steget fra mørk neonjungel ut i dagslys, for det andre må vi nå også rømme fra politi.

Fortsatt frihet

Også i denne omgang følger spillet i stor grad en lignende struktur som i fjor. Vi blir altså plassert i en stor by som består av tre deler, der bare det første området er tilgjengelig til å begynne med, mens de to andre låses opp etter hvert. Rundt omkring er det plassert ikoner som viser hvor vi kan kjøpe nye biler, oppgradere de vi allerede har, delta i løp og gjemme oss i trygge hus. Du behøver imidlertid ikke å kjøre spesielt mye rundt for å finne dem, om du ikke ønsker – snarveier til de fleste løpene finner du i de trygge husene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer