Need for Speed: Underground 2

En av de aller største salgssuksessene i fjor har selvsagt fått en oppfølger. Men den nye utgaven er faktisk en ganske dramatisk forbedring, selv om det er en del helt klare minuser her.

Need for Speed: Underground 2
Publisert
Sist oppdatert

Det er bare ett år siden det første Need for Speed: Underground-spillet så dagens lys, og oppfølgeren er allerede her. Hastverksarbeid? På en måte virker det litt sånn, men innholdsmessig er spillet mye større og dypere enn originalen.

Fjorårets spill solgte så mye at de fleste vet nok godt hva det handlet om – tuning-kulturen, neonlys, NOS, ulovlige billøp, nattlig kjøring og masse fart. Det var kult, og ganske så nyskapende.

Oppfølgeren tar konseptet mye lenger. Det første spillet var en samling av diverse varianter av løp som du spilte i en gitt rekkefølge, mens Underground 2 lar seg inspirere av GTA-serien og gir deg langt større frihet.

Dypere enn før

Men før vi går i dybden – vi nevnte at spillet til en viss grad bærer preg av hastverksarbeid, og med dette mener vi den masete introduksjonen og filmklippene som ser ut til å ha blitt snekret sammen i løpet av noen dager. Mellomsekvensene i spillet skal gi en kul tegneseriefølelse, men ser bare halvferdige ut, og modellen Brooke Burke som skal fungere som din veileder, kunne seriøst ha vært droppet. Hun og de fleste andre stemmene i spillet er bare en plage. Så, førsteinntrykket var faktisk ikke spesielt bra.Men når du begynner å kjøre, og ser hvordan spillet utvikler seg, da blir du faktisk hekta. Ideen er at du blir plassert i en ganske så stor by, og må delta i løp som er plassert på forskjellige steder. Du må selv sørge for å finne frem til disse, og det kan du ta i din egen rekkefølge. Det finnes også en del skjulte løp som du ikke får opp på kartet, og du kan også utfordre tilfeldige tunere til å kappkjøre rundt i gatene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer