Need for Speed: Underground

Du racer ikke bare for å vinne, men også for å få klistremerker på bilen din. Styling av gatebiler har aldri vært så gøy som i dette spillet, men et par elementer er alt for ensformige.

Publisert
Sist oppdatert

Electronic Arts viste mange spill på årets E3-messe, men det var spesielt to som imponerte oss mest - disse var SSX3 og Need for Speed: Underground. SSX3 har allerede innfridd alle våre forventinger, men spørsmålet er nå om det ferskeste spillet i denne etter hvert ganske lange racingserien er like bra som vi håper på.

Underground tar for seg et helt annet tema enn de tidligere Need for Speed-spillene. Vi har rømt fra politiet i Hot Pursuit, og prøvekjørt klassiske Porsche-modeller i Porsche Unleashed, men denne gangen er det felger, neonlys og NOS som gjelder, for nå entrer vi en nattlig verden av ulovlig gateracing.

Hvor er Vin Diesel?

Interessen for gateracing og modifiserte importbiler eksploderte etter Fast and the Furious-filmene, og det er denne trenden NFS: Undergroound nå kaster seg på. Og det gjør spillet med glans, selv om det er en del elementer vi ikke er fornøyd med.

I NFS: Underground skal du gjøre karriere som en streetracer. Du er en nybegynner, og målet er å få respekt i miljøet og samtidig bygge den feteste bilen. Oppgraderinger og spesielt styling av bilen din er hovedfokuset i spillet, og det er også det mest interessante elementet i hele spillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer