Nerdenes nettbutikker

Det finnes 10 typer mennesker; nerder og ikke-nerder.

Publisert
Sist oppdatert

Hvis du skjønte ingressen, er dette artikkelen for deg.

(Hvis ikke, får du lese litt om det binære tallsystemet først, eller bare kose deg med å se på alt det rare som er å få kjøpt.)

Det er mye morsomt man får kjøpt på nettet; spesielt hvis det bor en liten nerd i deg. Selvsagt sørger vårt søsternettsted Dingz.no for å grave opp alt det morsomme som er å få tak i, men hvor får du kjøpt det?

Les også: De 25 beste USB-gavene

Her er nettbutikkene for deg som har lyst på noe ordentlig nerdete til jul (tips: skriv "fra julenissen" på pakkelappen):

Thinkgeek.com

, http://www.thinkgeek.com
Denne visste du kanskje om allerede, for Thinkgeek er definitivt et mekka for nerder. Butikken er delt opp i kategorier og selger både elektronikk, t-skjorter, bøker og ting til kontoret, og de har relativt hyggelige priser; spesielt nå som dollaren er så lav. Og husk - koster varen (uten porto) under 200 kroner, slipper du å betale tollgebyr og norsk moms.

Nerdenes nettbutikker

Her er tre godbiter fra Thinkgeek.com:

Fra venstre: T-skjorta som sier i fra om at du ikke orker noe dataprat på vorspielet på lørdag (link), slipset som gjør deg til kongen på IT-avdelingens julebord (link og lysene som ikke er brannfarlige - alle godt under 200 kroners-grensa (link).

I Want One Of Those

, http://iwantoneofthose.com/
Denne nettbutikken holder til i England, som gjør at du kan kjøre Poste restante-trikset på varer som koster mer enn 200 kroner (forutsatt at du har kort veg til Sverige). Her er det utrolig mye snasent, og du kan også få gavetips i ønsket prisklasse.

Nerdenes nettbutikker

Tre godbiter:

Fra venstre: En helsikkes luftkanon (link), badekarets kuleste and (link og edderkoppfangeren (en ekte nerd er redd for edderkopper) (link).

Firebox

, http://www.firebox.com/
Nettbutikken med det friske oransje designet. Her selges også arrangementer, som tankskjøring, sjokoladelaging og en sesjon der du får din egen Madam Tussaud-dukke for skarve 150.000 pund, men - det var nå nerdete ting vi skulle snakke om i dag.

Nerdenes nettbutikker

Her er tre av de beste:

Fra venstre: T-skjorta som gjør deg til byens übernerd (link), leketøyet som overgår Tamagotchi så til de grader (link) og trommesettet du faktisk får lov av mamma til å ha på rommet (link)

X-tremegeek.com

, http://www.x-tremegeek.com/
Her finner du til og med godsaker til campingturen du blir tvinget med på hvert år, pluss en rekke kjekke ting som gjør hverdagen lettere.

Nerdenes nettbutikker


Fra venstre: Beltespenna du kan programmere (link), "Bålgrillingstupp" (ekte nerder er heller labre på å spikke) (link), og kamerastroppen som er en USB-kabel (link)

Perpetualkid

, http://www.perpetualkid.com/
Her finner du også mye morsomt, blant annet med kategorier som "cool car crap" og "things that shoot".

Nerdenes nettbutikker

Her er noen godsaker:

Fra venstre: Nerde-tatoveringer (link), USB-kjøleskap til en boks med Cola (husk at denne også funker på Xbox 360 og PS3!) (link) og tidenes vorspiel-leke (link). (Se video hos Dingz)

Har du kjøpt noe nerdede du er stolt av? Del gjerne lenka i debatten under.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer