Nero 6 Reloaded lansert

Med klar analogi til Matrix Reloaded, har tyske Ahead lansert versjon 6.6 av den populære CD/DVD-brennesuiten Nero Burning ROM.

Nero 6 Reloaded lansert
Publisert
Sist oppdatert

Nero Burning ROM er et av de klart mest brukte programmene for CD/DVD-brenning, og har etter hvert blitt svært så funksjonsrikt. Tidligere denne uken la Ahead ut versjon 6.6, eller "Nero 6 Reloaded", som den blir kalt.

Den viktigste nyheten, short lead−out recording, medfører at du får ca 12 MB ekstra plass på en vanlig 700 MB CDR. Det viktigste er derimot at avslutningen av brenneprosessen går raskere, og dermed blir hele brenneprosessen kortere. Dette vil spesielt merkes på litt tregere brennere, i følge Ahead, som samtidig hevder at den nye løsningen ikke vil føre til nevneverdige kompatibilitetsproblemer.

I tillegg introduserer den nye versjonen flere muligheter for å verifisere at dataene blir brent riktig, ny og redesignet startmeny (Nero StartSmart 2), samt flere mindre nyheter og forbedringer.

Nero VisionExpress 3

Ahead lanserte samtidig oppgraderte tilleggspakker til Nero Burning ROM. Videoredigeringsprogrammet NeroVision Express 3 har blant annet fått oppgradert capture-funksjon for digitalisering av videosignaler, samt støtte for import og redigering av DVD-opptak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer