Nero Photoshow Elite 1.0

Med dette programmet kan du ikke bare redigere og organisere bildene dine, du kan også lage artige slideshows med enkle klikk.

Publisert
Sist oppdatert

Tyske Ahead er nok mest kjente for sitt velkjente CD/DVD-brenneprogram, Nero Burning ROM. I fjor utvidet de horisonten og lanserte blant annet videoredigeringsløsningen Nero Vision Express, samt Nero Recode som er en glimrende løsning for å konvertere/krympe DVD-filmer til MPEG4-format.

Det kom derfor ikke som noen stor overraskelse at de nylig lanserte et program for bildebehandling, Nero Photoshow Elite 1.0.

Dette føyer seg inn i rekken av amatørløsninger som er laget med tanke på alle de millionene som har anskaffet seg digitalkamera i det siste, og som ønsker økt nytteverdi av investeringen. Dette er slett ikke noen pakke for proffene, selv om du finner et bra utvalg av redigeringsmuligheter dersom du graver dypt nok.

Ordne, lage og dele

Programmet består av tre deler, Manage, Make og Share. I Manage-delen kan du se på, importere og organisere bildene dine, samt gjøre endringer på dem. Endringene kan omfatte korrigering av farger/lys, skarphet og fjerning av røde øyne. Du kan også kjøre bildene gjennom en filter-kvern for å skape diverse nyttige og unyttige effekter, legge på cliparts, ramme, tegne/male på bildene etc.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.