Nero StartSmart Essentials

Noen programmer bør du rett og slett styre unna. Her er ett av dem.

Nero StartSmart Essentials
Publisert
Sist oppdatert

Alle som har brent noen CD-er og DVD-er i sitt liv kjenner til Nero Burning ROM. En gang et genierklært stykke programvare, som gjorde jobben for deg, uten dilldall.

De senere årene har Nero vokst til å bli en svulmende, minnekrevende, treg og til tider ustabil suite med programmer du ikke trenger.

I kjølvannet har det dukket opp en rekke alternative brenneprogrammer som er bygget over den gode gamle enkle Nero-lesten, mange av dem endogtil gratis. Så hva skal man egentlig med Nero lenger?

Ny gratisversjon

Nå gjør selskapet et forsøk på å vinne tilbake noen av brukerne sine, ved å tilby en gratisversjon, Nero StartSmart Essentials. Det er første gangen Nero kommer i gratisutgave.

Problemet med denne gratisversjonen er at funksjonaliteten er svært begrenset. Du kan kun brenne datafiler til CD/DVD og kopiere plater.

Til tross for den begrensede funksjonaliteten virker det som om resten av motoren er på plass, for programmet krever mer enn 100 MB plass, starter tregt og bruker mye minne.

Styr unna

Dessuten er det fullt av reklame for betalversjonen, noe som gjør at dette er et program du trygt kan styre unna. Hvis du likevel skulle ønske å prøve det, finner du mer informasjon og kan laste det ned fra denne siden HVIS du registrerer epost-adressen din.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer