Strømmeguiden 2021:

Nesten for mange å velge mellom

Vi sammenlikner strømmetjenestene som er tilgjengelige for norske brukere.

VALGETS KVAL: Så mange strømmetjenester, så liten tid. Men hvilke kan du velge mellom? Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
VALGETS KVAL: Så mange strømmetjenester, så liten tid. Men hvilke kan du velge mellom? Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For noen år tilbake var det ganske enkelt å velge strømmetjeneste. Det fantes knapt en håndfull å velge mellom – et par amerikanske og et par norske.

I 2021 er ser dette bildet ganske annerledes ut. Det er nesten for mange strømmetjenester å velge mellom - og det lanseres stadig flere. Frasen «Spar penger på å kutte kabelen» gjelder snart ikke lenger om man skal få sett alt.

Her får du en oversikt over hvilke tv- og filmstrømmetjenester du kan abonnere på, hvor mye de koster, hva du kan se og hvordan.

Tjenestene som er omtalt er:

NetflixHBO NordicDisney PlusTV 2 SumoViaplayAmazon Prime VideoDiscovery PlusApple TV PlusParamount PlusSF Kids PlayStrim

Sist oppdatert 26. mars 2021.

Netflix

Verdens største strømmetjeneste med over 200 millioner abonnenter. En allsidig og teknisk overlegen tjeneste, som er tilgjengelig på de fleste plattformer.

Netflix har etter hvert fått et stort utvalg egenproduserte filmer og serier, med «The Crown» og «Stranger Things» som gamle favoritter og «The Queen's Gambit» og «Bridgerton» blant de nyere.

De er sterke på true crime, og er også en god «allrounder» på andre filmer og serier. Er du glad i komedie, vit at de har rettighetene til amerikanske «The Office» og «Parks and Recreation» (men de mistet «Friends» til fordel for HBO).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer