Canal Digital og TV 2 Sport 1

Nesten én million får tilgang til sportskanal

TV 2 og Canal Digital er omsider enige om en distribusjonsavtale for TV 2 Sport 1.

TV 2 SPORT 1: Flere norske TV-kunder vil se bilder som dette nå som TV 2 og Canal Digital er blitt enige. Foto: Mike Egerton/Pa Photos/NTB Scanpix
TV 2 SPORT 1: Flere norske TV-kunder vil se bilder som dette nå som TV 2 og Canal Digital er blitt enige. Foto: Mike Egerton/Pa Photos/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få dager før en ny sesong i Premier League sparkes i gang, annonserer TV 2 og Canal Digital at en nye avtale mellom de to partene er på plass, og det innebærer at 950.000 husstander får tilgang til sportskanalen TV 2 Sport 1.

Kanalen blir tilgjengelig i Familiepakken for Canal Digital og Grunnpakken for Telenor Norge, og viser blant annet fotballkamper fra Champions League, Europa-ligaen, landskamper i Nations League og Premier League, men også annen idrett som ishockey, håndball og sykling. Kundene vil få tilgang til to Champions League-kamper i uken og tippekampen fra Premier League hver lørdag.

Overfor Aftenposten sier Tormod Sandstø, kommunikasjonssjef i Canal Digital, at de er fornøyde med å få på plass denne avtalen, men ønsker ikke å oppgi hvor mange av de rundt 950.000 kundene som har Familiepakken og Grunnpakken.

Sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes, opplyser at de med denne avtalen vil nå nærmere 80 prosent av norske husstander.

– Med denne avtalen styrker vi det langsiktige samarbeidet med Telenor og Canal Digital innenfor sport og med film og serier. Vi er glade for enigheten om TV 2 Sport 1, slik at enda flere kan nyte godt av fantastisk sportsinnhold fra TV 2, sier han i pressemeldingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer