NetCaptor: Genial nettleser

Si adjø til nettleservinduer som plasserer seg i hytt og vær på skjermen din, pop-up vinduer inkludert. Med NetCaptor blir hvert vindu satt i system, slik at du enkelt kan skifte mellom dem. Et par meget nyttige tillegg vil gjøre deg raskt avhengig av dette gratisproduktet.

Publisert

NetCaptor er egentlig ikke annet et skall til Internet Explorer. Det betyr at maskineriet er det samme, snarveiene og loggen følger også med, men det visuelle er forskjellig. Derfor er NetCaptor et lite program som er raskt å laste ned (1,5 MB).

Strukturert og pent

Det mest oppsiktsvekkende med NetCaptor er måten den organiserer de åpne nettsidene dine. Hver side fremstår som skilleark med egne arkfaner nederst i skjermbildet, slik at du raskt kan manøvrere deg gjennom mange åpne vinduer.

Du kan selvsagt surfe på vanlig måte, og la en nettside bli erstattet av en annen. Men ved å trykke på New-knappen får du fram en blank side, eller ”Browser Tab” som det heter i NetCaptor. Der kan du starte en ny surfe-instans, mens den forrige plasserer seg pent i bakgrunnen. Så er det bare å manøvrere seg fra vindu til vindu ved hjelp av arkfanene. Alt skjer innenfor NetCaptors fire vegger, slik vi kjenner det fra for eksempel nettleseren Opera.

Intelligente lenker

En nyttig tilleggsfunksjon er den innebygde Flyswat-tjenesten. Dette er en tjeneste som bygger seg inn i websidene som du besøker, og presenterer nyttige lenker til ord, formuleringer, personer, bedrifter osv, som dukker opp i teksten. Hvis noe gjenkjennes av Flyswat, settes en grønn strek under teksten. Klikker du på den, får du fram en liste med lenker, også disse kategorisert og strukturert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer