Netflix beklager:
- Utrolig lei oss

Nattens planlagte livesending av «Love Is Blind» ble et mareritt for Netflix.

FIKK PROBLEMER: Strømmetjenesten Netflix. Foto: Reuters/NTB
FIKK PROBLEMER: Strømmetjenesten Netflix. Foto: Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Streamingplattformen Netflix hadde store problemer natt til mandag. På oversiktstjenesten Downdetector, der brukere rapporterer inn problemer, strømmet det inn med klager.

Også i sosiale medier raste brukere som opplevde problemer med tjenesten, og mange klaget blant annet på at de ikke fikk sett Netflix sin livesending av «Love is Blind».

Livesendingen skulle begynne klokka 02:00 norsk tid, men halvannen time seinere måtte Netflix beklage til fansen. Mange hadde nemlig ikke fått sett ett sekund av sendingen

- Til alle som holdt seg våkne, sto opp tidlig, brukte hele søndag kveld … Vi er utrolig lei oss for at «Love is Blind Live-reunion» ikke ble som vi planla, skriver de på Twitter.

Samtidig opplyste de at de holdt på å filme livesendingen og kom til å publisere den så fort som mulig. Ifølge nyhetsbyrået AP skal enkelte brukere ha fått sett sendingen etter en drøy time.

Livesendingen var Netflix sin andre noensinne.

Da sendingen angivelig begynte klokka 03:16, skal programleder Vanessa Lachey beklaget.

- Vi beklager at vi er seint ute, skal hun ha sagt ifølge AP.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer