Netflix-funksjonene du kanskje aldri får se

Slik jobber Netflix med å forbedre streamingtjenesten.

"TESTING, TESTING": Har du sett dette brukergrensesnittet i Netflix den siste tiden? Da er du en av noen få heldige utvalgte prøvekaniner. Foto: KIRSTI ØSTVANG
"TESTING, TESTING": Har du sett dette brukergrensesnittet i Netflix den siste tiden? Da er du en av noen få heldige utvalgte prøvekaniner. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at Netflix har vært en suksess, og innen utgangen av 2014 hadde film- og tv-streamingtjenesten over 57 millioner betalende brukere.

Hvor mange her til lands som abonnerer, vil ikke selskapet uttale seg om, men for ett år siden kom det frem i en undersøkelse gjennomført av Elektronikkbransjen at én av fem nordmenn bruker Netflix, ifølge NRK.

LES OGSÅ: Er Popcorn Time lovlig i Norge?

Netflix leker med løsningene

Netflix er storfornøyde med den norske mottakelsen, men hviler ikke på laurbærene av den grunn, fortalte Todd Yellin, produktsjef i Netflix, da Dinside møtte han og kommunikasjonssjef, Joris Evers, på Mobile World Congress i Barcelona.

- Noe av det vi fokuserer mest på nå er at det skal bli enklere å se på Netflix. Nå har vi fått med oss alle "early adopters", nå må vi få med oss dem som er "late adopters" også, sier Todd Yellin til Dinside.

Personalisering er en viktig del av Netflix-opplevelsen. Når du logger inn, skal du få servert forslag til filmer og tv-serier basert på hva du ser på og liker.

For øyeblikket leker Netflix med flere måter å gjøre denne brukeropplevelsen enda bedre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer