Amazon Prime Video til Norge?

Netflix kan få sterk konkurranse

Amazons «The Grand Tour» kommer til 200 land – kanskje videotjenesten også.

GODT UTVALG: Amazons Netflix-konkurrent, Prime Video, kan være klar for global utrulling. Skjermdump: Pål Joakim Pollen
GODT UTVALG: Amazons Netflix-konkurrent, Prime Video, kan være klar for global utrulling. Skjermdump: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens Netflix er tilgjengelig i over 190 land, har det til nå kun vært USA, Østerrike, Tyskland, Storbritannia og Japan som har hatt tilgang til Amazons tilsvarende tjeneste; Prime Video.

Nå kan det imidlertid se ut til at tjenesten vil bli tilgjengelig over hele kloden. Først ut er TV-showet «The Grand Tour» – et «Top Gear»-lignende program fra Amazon med Jeremy Clarkson i førersetet; mannen som ledet «Top Gear» tidligere, men som ble sagt opp av BBC.

Amazon har nemlig bekreftet at «The grand tour» vil bli lansert globalt i desember. Bare se her:

Vis mer Vis mer

Showet har for øvrig fått svært god mottakelse. Etter én episode har over 1.300 personer gitt karakter hos Amazon, og 96 prosent har gitt full pott – fem stjerner.

Kommer hele tjenesten?

I videoen nevnes det at showet kan sees på Amazon, og det er selvsagt et hint om at ikke bare showet, men hele tjenesten er i ferd med å rulles ut globalt.

I en artikkel i Wall Street Journal (krever abonnement), hevdes det også at Amazon står på randen av en massiv global utrulling

Amazon Prime Video tilbyr «tusenvis» av filmer og TV-serier, inkludert en del originalt innhold som er produsert at Amazon selv. Deler av innholdet kan også lagres offline, slik at man kan se uten nettilgang.

Vi krysser fingrene for at vi snart kan få tilgang til nok en strømmetjeneste.

I mens kan i hvert fall Top Gear-fans se frem til desember, der Jeremy Clarksons nye program vil bli tilgjengelig også for nordmenn.

LES OGSÅ:
Slik får du sett Netflix på TV
Hva betyr «Netflix anbefaler»-merket på TV-er?
Filmgrail-appen er for deg som elsker film

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer