Netflix med ny funksjon

Snart får alle shuffle-funksjonen.

Slik gikk det da vi prøvde ut shuffle-funksjonen. Vis mer
Publisert

– Det funker veldig bra for oss der medlemmene i praksis kan si til oss at de vil hoppe over all letingen, trykke på en knapp og så plukker vi en tittel for dem som bare begynner å spille.

Det sa Netflix' operasjonsdirektør Greg Peters på et møte med investorene denne uka, ifølge Variety.

Og med det annonserte Netflix-sjefen at den nye «shuffle»-tjenesten, som har vært utprøvd på mange Netflix-abonnenter et halvt års tid nå, blir lansert globalt i løpet av første halvår i år.

Velger for deg

Funksjonen dukker opp både som en knapp under profilbildene (dersom du har flere profiler), eller i menyen på venstre side i Netflix-appen og har foreløpig vært testet ut på rene TV-apper.

Et trykk på knappen, og vips, så spiller Netflix av noe de regner med at du vil like, basert på hva du har sett og likt tidligere; det være seg en film, en TV-serie eller neste episode i en serie du ikke har sett ferdig. Om du ikke er fornøyd med det som er valgt, kan du trykke på en knapp for å få et nytt forslag.

Tanken er dermed at du kjappere kan finne noe å se på i stedet for å bla i den fyldige katalogen, noe som noen ganger kan føles litt som å se i kjøleskapet når du egentlig ikke er sulten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.