Netflix med ny funksjon

Snart får alle shuffle-funksjonen.

Slik gikk det da vi prøvde ut shuffle-funksjonen. Vis mer
Publisert

– Det funker veldig bra for oss der medlemmene i praksis kan si til oss at de vil hoppe over all letingen, trykke på en knapp og så plukker vi en tittel for dem som bare begynner å spille.

Det sa Netflix' operasjonsdirektør Greg Peters på et møte med investorene denne uka, ifølge Variety.

Og med det annonserte Netflix-sjefen at den nye «shuffle»-tjenesten, som har vært utprøvd på mange Netflix-abonnenter et halvt års tid nå, blir lansert globalt i løpet av første halvår i år.

Velger for deg

Funksjonen dukker opp både som en knapp under profilbildene (dersom du har flere profiler), eller i menyen på venstre side i Netflix-appen og har foreløpig vært testet ut på rene TV-apper.

Et trykk på knappen, og vips, så spiller Netflix av noe de regner med at du vil like, basert på hva du har sett og likt tidligere; det være seg en film, en TV-serie eller neste episode i en serie du ikke har sett ferdig. Om du ikke er fornøyd med det som er valgt, kan du trykke på en knapp for å få et nytt forslag.

Tanken er dermed at du kjappere kan finne noe å se på i stedet for å bla i den fyldige katalogen, noe som noen ganger kan føles litt som å se i kjøleskapet når du egentlig ikke er sulten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer