Netflix skrur opp prisen i Norge

Mener det skyldes økt fokus på norsk innhold.

BLIR DYRERE: Netflix øker prisen på et premium-abonnement med 20 kroner. Foto: Lionel Bonaventure/AFP/NTB scanpix
BLIR DYRERE: Netflix øker prisen på et premium-abonnement med 20 kroner. Foto: Lionel Bonaventure/AFP/NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Netflix varsler i en pressemelding at månedsprisen øker med 20 kroner for det dyreste abonnementet. Det skriver Tek.no. Også brukere i Belgia, Sverige og Luxembourg blir rammet av prisøkningen.

Prisen på et premium-abonnement, som inkluderer strømming på fire skjermer samtidig og 4K-oppløsning, øker fra 139 til 159 kroner til måneden. Netflix begrunner det med mer fokus på norsk innhold.

«Netflix gjør en endring i prisen på abonnement i Norge for å reflektere forbedringer som er blitt gjort på tjenesten, blant annet investeringer i norsk innhold som fjorårets Hjem til Jul, og prosjekter som er på vei, som Ragnarok, Blodtur, og Cadaver. Netflix investerer også kraftig i bedre teknologi for å forbedre tjenesten», står det i pressemeldingen.

Nåværende premium-abonnenter blir varslet om prisøkningen en måned før den nye prisen blir gjeldende for dem, mens prisen vil gjelde umiddelbart for nye abonnenter, forklarer Netflix. Prisendringen er allerede oppdatert på Netflix nettsider.

Månedsprisen for basis og standard på henholdsvis 89 og 109 kroner forblir den samme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer