Netflix straks klare med 4K-innhold

Starter allerede neste måned, og skal også komme til Norge.

House of Cards er en av TV-seriene som er skutt i 4K, og som Netflix kommer til å gjøre tilgjengelig i Ultra HD-oppløsning, ifølge vår kilde.
House of Cards er en av TV-seriene som er skutt i 4K, og som Netflix kommer til å gjøre tilgjengelig i Ultra HD-oppløsning, ifølge vår kilde. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-produsentene har to ess i ermet som de håper skal føre til økt salg og inntjening i 2014: OLED-teknologi som muliggjør helt avsindig tynne skjermer med krystallklart bilde fra alle synsvinkler, og 4K - også kjent som Ultra High Definition, Ultra-HD eller ganske enkelt UHD.

Enorm detaljrikdom og dybdefølelse

Sistnevnte betyr at skjermbildet består av hele 8,3 millioner piksler, som betyr en oppløsning på 3.840 punkter horisontalt, og 2.160 punkter vertikalt. Dette er fire ganger høyere oppløsning enn full HD (1920 x 1080 piksler), og muliggjør en detaljrikdom og dybdefølelse som må oppleves - og da helst på store TV-er på 65 tommer og større.

Alle de store TV-produsentene har kastet seg på begge bølger, og de første produktene finnes allerede i butikkene. Noen billig fornøyelse er det imidlertid ikke, foreløpig.

DinSide har allerede testet flere 4K-TV-er, og la det ikke være noen tvil: Dette er fire av de beste TV-ene som finnes på markedet akkurat nå.

Kan endre seg raskt

Problemet er at det ikke finnes filmtilbud i 4K-oppløsning ennå, men det kan endre seg fort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer