Netflix tester tilfeldig avspilling

Klarer du ikke bestemme deg for hva du vil se?

TESTING, TESTING: Netflix jobber konstant med å finne nye måter å få oss til å bruke tjenesten mer. Her er den nyeste funksjonen de tester ut. Foto: Pål Joakim Pollen
TESTING, TESTING: Netflix jobber konstant med å finne nye måter å få oss til å bruke tjenesten mer. Her er den nyeste funksjonen de tester ut. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Netflix tester stadig vekk nye funksjoner som både blir noe av og aldri ser dagens lys. Både vi og Netflix selv er usikre på om deres nyeste testforsøk kommer til å slå an.

Ifølge TechCrunch holder strømmetjenesten nemlig på å prøve ut en «Shuffle Play»-funksjon, altså en funksjon for tilfeldig avspilling slik vi er vant med fra musikkapper.

Finnes flere steder

Det kan se ut som Netflix tester ut den nye funksjonen flere steder. Noen har fått den opp på hjemskjermen under brukerprofil-ikonet sitt. Når man trykker på den, vil Netflix tilfeldig plukke ut noe de tror du man like.

- Det kan være en film eller en serie du ser på for øyeblikket, noe du har lagret i listen din eller en tittel som ligner på noe du allerede har sett, sier Netflix, ifølge TechCrunch.

- Hvem pokker ønsker dette?

Dinsides teknologiredaktør Pål Joakim Pollen uttalte følgende da han så funksjonen hos seg:

- For noe tull. Hvem pokker ønsker å se på noe helt tilfeldig, tenkte jeg. Jeg har aldri trykket på den.

Ikke alle ser ut til å være enige med han, dog.

Eller jo, faktisk ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer