Spille av scene på nytt i Netflix?

Netflix tester ut ny funksjon som gjør at du slipper å spole

Se favorittscenen din om igjen med ett enkelt trykk.

TESTER NY FUNKSJON: Netflix kan få en funksjon for å raskere se favorittscenen din om igjen. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
TESTER NY FUNKSJON: Netflix kan få en funksjon for å raskere se favorittscenen din om igjen. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

Hender det at du ser en scene i tv-serien du strømmer som er så bra at du må se den igjen med en gang? Eller kanskje var det noen andre som snakket, så du ikke fikk med deg det viktige som skjedde.

Nå tester Netflix ut en ny funksjon som vil gjøre det mye enklere å se scenen om igjen, skriver Los Angeles Times.

«Instant scene replay»

I stedet for at du må spole manuelt, vil den nye funksjonen gjøre at du får opp et lite sprettopp-vindu som spør deg om du vil se scenen om igjen.

Riktignok ikke etter hver eneste scene, men etter høydepunkter.

- Vi tester ut en ny funksjon som gir Netflix-brukere muligheten til å se om igjen sine favorittscener og viktige øyeblikk med ett enkelt trykk på en knapp. Akkurat nå prøver vi bare å lære fra det, og det både kan og kan ikke hende at vi ruller den ut i større omfang i fremtiden, sier Netflix i en kommentar til Los Angeles.

Ikke alle liker den

Reddit-brukere som har prøvd ut den nye funksjonen ikke virker å være veldig imponert over den. Flere synes meldingen som dukker opp på skjermen er forstyrrende og ødelegger filmopplevelsen.

Netflix tester stadig vekk nye funksjoner til strømmetjenesten, men det er ikke bestandig de ser dagens lys.

Ifølge TechCrunch har de tidligere testet funksjoner som videoreklamer mellom tv-episoder, eller å vise serier på innloggingsskjermen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer