NetObjects Fusion 4.0

NetObjects Fusion 4.0 skiller seg ut. Du kan ikke gjøre så mye som i andre HTML-editorer, men du verden så elegant og effektiv NetObjects er for mellomstore og store webtjenester!

Publisert

NetObjects er ideell for halvprofesjonelle webutviklere som raskt og effektivt ønsker å lage webtjenester med et profesjonelt preg. I stedet for å gi deg fri mulighet til å utforske alle sider med websider, har utviklerne av NetObjects valgt å fokusere på bestemte brukere.

NetObjects har et begrenset antall knapper som du må forholde deg til. Alle operasjoner som du må igjennom er ordnet etter 5 nivåer, og gir deg raskt kontroll over det du holder på med. Ved å dobbeltklikke og klikke med høyre musetast, kommer du til de ulike menyene du trenger for å finstille websidene dine.

Nivå 1: God oversikt over strukturen

'Site' gir en skjematisk oversikt over hvilke sider webtjenesten din består av, og hvordan de er knyttet sammen. På dette nivået kan du styre elementer som tittel på hver enkel side, hva som skal være overskrift på hver side, og hvilke sider som skal lenkes sammen.

Det er fantastisk enkelt å lage nye sider. Du klikker på en side som allerede har blitt opprettet, deretter på Ctrl+N, og poff, så dukker det opp en ny side rett under. Denne får automatisk samme utseende som de andre sidene i webtjenesten din (se nivå 3), den har ferdige lenker, overskrifter osv. Alt du trenger gjøre er å sette inn bilder og tekst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer