Netshop 2004-04

Hardwarebutikken har mer enn halvert antall stavelser, og heter nå kort og godt NetShop. Hva kan februar og mars-vinneren by på denne gangen?

Publisert

Joda, førsteinntrykket er bra - PCen har en tidsriktig design i sort og grått, og skjermen har den smale grå kanten som gjør den ekstra lekker. Merke er ikke oppgitt, men avbildet skjerm er Samsung SyncMaster 172v, vi har en slik i redaksjonen, og er meget godt fornøyd med den. Du kan godt lese vår test her.

På innsiden overrasket NetShop (tidl Hardwarebutikken) stort i februar og mars, og vant begge pristestene. Det førte til at det ble travle tider i den relativt ferske aktøren. Denne gangen har de forkastet 64-bitmaskinen til fordel for en PC med "vanlig" 32 bits Athlon XP-prosessor, riktig nok blant de aller raskeste i oversikten. Hovedkortet har dessuten 5 ledige PCI-plasser for videre utbygging, hele 8 USB-porter (2 i front), og jammen får du også 2 Firewire-porter.

Du får med en LiteON DVD-brenner som er rask (max 8x på DVD, og 40x på CD). Den tar både + og - plater.

Harddisken kommuniserer med PCen via IDE-grensesnittet, en Western Digital på 160 GB (2 MB cache). Men det mest oppsiktsvekkende med denne PCen er utvilsomt grafikkløsningen, som er oversiktens råeste. Radeon 9800PRO-kortet understreker at NetShop denne gangen først og fremst frir til de seriøse spillerne. Spørsmålet er om du klarer å utnytte hastigheten optimalt på en LCD-skjerm med 1280 x 1024 punkters oppløsning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer