Netshop 2004-04

Hardwarebutikken har mer enn halvert antall stavelser, og heter nå kort og godt NetShop. Hva kan februar og mars-vinneren by på denne gangen?

Publisert
Netshop 2004-04

Joda, førsteinntrykket er bra - PCen har en tidsriktig design i sort og grått, og skjermen har den smale grå kanten som gjør den ekstra lekker. Merke er ikke oppgitt, men avbildet skjerm er Samsung SyncMaster 172v, vi har en slik i redaksjonen, og er meget godt fornøyd med den. Du kan godt lese vår test her.

På innsiden overrasket NetShop (tidl Hardwarebutikken) stort i februar og mars, og vant begge pristestene. Det førte til at det ble travle tider i den relativt ferske aktøren. Denne gangen har de forkastet 64-bitmaskinen til fordel for en PC med "vanlig" 32 bits Athlon XP-prosessor, riktig nok blant de aller raskeste i oversikten. Hovedkortet har dessuten 5 ledige PCI-plasser for videre utbygging, hele 8 USB-porter (2 i front), og jammen får du også 2 Firewire-porter.

Du får med en LiteON DVD-brenner som er rask (max 8x på DVD, og 40x på CD). Den tar både + og - plater.

Harddisken kommuniserer med PCen via IDE-grensesnittet, en Western Digital på 160 GB (2 MB cache). Men det mest oppsiktsvekkende med denne PCen er utvilsomt grafikkløsningen, som er oversiktens råeste. Radeon 9800PRO-kortet understreker at NetShop denne gangen først og fremst frir til de seriøse spillerne. Spørsmålet er om du klarer å utnytte hastigheten optimalt på en LCD-skjerm med 1280 x 1024 punkters oppløsning.

PCen leveres med Windows XP home edition, samt programmer for brenning av DVD/CD og DVD-avspilling.

Pris uten skjerm: 7495 kroner inkl mva. Med foreslått 19" CRT-skjerm koster denne pakken 8.995 kroner inkl mva.

Klikk her for tekniske detaljer, lenke til butikken, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er vårt PC-valg i april/mai 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer