Netshop 2004-06

Netshop (tidligere Hardwarebutikken) overrasket alle da de dukket opp i oversikten vår på nyåret, og vant to måneder på rad.

Publisert

PCen er denne gangen bygd i et sort/grått kabinett, med matchende skjerm, samt trådløs mus og tastatur. Kabinettet har to USB-porter og lydtilkoblinger i front. Det hele ser meget tiltalende ut.

På innsiden sitter det en AMD Athlon 64-prosessor (3000+) på et hovedkort som er basert på KT800-brikkesettet fra Via, med støtte for blant annet SerialATA-grensesnittet. Videre får du blant annet 6 USB2.0-porter og 2 Firewire-porter, samt vanlig 100 Mbit nettverk. Du får også diskettstasjon, men leser for minnekort (som mange har inkludert denne gangen) er ekstrautstyr på Netshop sin PC.

Harddisken er meget romslig (200 GB), og er i tillegg av den meget stillegående typen. Den kommuniserer med PCen gjennom SerialATA-grensesnittet. I tillegg får du en DVD-brenner som støtter både + og - formatene, men ikke de nye DL-platene med nærmest dobbel kapasitet.

Grafikken besørges av et kort som er bygd rundt Radeon 9600-brikken fra ATI, og det har hele 256 MB minne. Dette er en grafikkløsning som absolutt er rask nok til å tilfredsstille de fleste spillentusiaster, og har dessuten to utganger for visning på to skjermer samtidig eller fordeling av skjermbildet over to skjermer. Netshop oppgir ikke hvilken skjerm de benytter, men det er en 17" skjerm med integrerte høyttalere, og den er sort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer