Netshop 2004-09

Netshop (tidligere Hardwarebutikken) har som vane å lansere gode tilbud for DinSide.no's lesere. Her er deres septemberbidrag.

Publisert

PCen har et meget pent design, spesielt kabinettet er linjelekkert, synes vi. Det har dessuten USB-porter i front, og leveres sammen med en leser for de aller fleste typene minnekort. Trådløst tastatur og mus samt høyttalere med egen forsterker og subwoofer er også ting vi setter pris på!

På innsiden er det også lite å kimse av - vi begynner med hovedkortet fra FIC, som har det velkjente K8T800-brikkesettet fra Via. Her er støtte for både SerialATA og RAID. Prosessoren er en AMD Athlon 64 3000+, og PCen er utstyrt med 512 MB arbeidsminne.

Harddisken er meget stillegående og romslig (200 GB), og kommuniserer via SerialATA-grensesnittet. Brenneren er den samme som sitter i PCen fra MPX, og den støtter både tolags-brenning og hastigheter på inntil 16x på DVD+R-plater. Meget bra! Diskettstasjon har PCen også, dersom du skulle ha behov for det.

Nettverkskortet støtter teoretisk hastigheter inntil 1000 Mbit pr sekund. For øvrig finner du totalt 8 USB 2.0-porter på denne PCen, samt 2 stk Firewire-porter.

Grafikken besørges av et ATI Radeon 9550-kort med 256 MB minne. Det byr på en ytelse som ligger litt bak de raskeste i denne oversikten, men gjør jobben meget bra i de siste spillene i 1280x1024 punkter - som tilsvarer oppløsningen på den medfølgende LCD-skjermen fra Ilyama - for øvrig en god skjerm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer