Netshop 2004-11

Netshop har som regel konkurransedyktige tilbud å by på - noe også november-bidraget er et bevis på. Og se prisen da gitt!!

Publisert

Vi synes PCen fra Netshop har en meget fin design. Tilkoblingsmuligheter mangler heller ikke, 8 USB-porter + Firewireport er bra, flere av dem sitter i fronten på kabinettet.

På innsiden sitter testens eneste hovedkort med den nye 939-socketen. Dette er den nye standarden for AMD-prosessorer, og har en noen fordeler kontra den utgående 754-standarden, blant annet støtte for doble minnekanaler og fremtidige raskere prosessorer. Dette er med andre ord den mest fremtidsrettede arkitekturen for AMD-prosessorer i øyeblikket.

Vi nevner også at hovedkortet har innebygd brannmur i maskinvare.

Raskt minne

Prosessoren er dessuten kraftig nok, Athlon 64 3200+. PCen har dessuten to stk 512 MB minnebrikker, og sammen med en rask og romslig harddisk fra Western Digital, kan du gjøre regning med meget god totalytelse.

Grafikken besørges av et ATI Radeon 9550-basert kort. Denne brikken er ikke blant de raskeste i denne oversikten, men duger til nyere 3D-spill dersom du er villig til å gå ned på skjermoppløsningen.

Programpakken består av Windows XP Home edition, samt programvare for DVD-brenning/avspilling. Ikke veldig fyldig, med andre ord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer