Netshop 2005-01

Netshop-PCer er svært ofte å finne blant de beste tilbudene. Hva klarer sandefjordsselskapet å få til i januar 2005?

Publisert

Netshop benytter et stilig sort/grått kabinett fra Viking Computer, med USB og lydtilkoblinger i fronten.

Hovedkortet benytter det nyeste brikkesettet fra Nvidia; NForce4. Det betyr blant annet støtte for PCI-Express standarden, som tidligere kun var å finne på Intel-baserte PCer. I praksis har dette mest å si for fremtidige oppgraderinger, da PCI-Express er en mer fremtidsrettet løsning både med hensyn til grafikk (avløser AGP) og tilleggskort (avløser PCI).

Dette hovedkortet har imidlertid ikke SLI-støtte. Dermed kan du ikke seriekoble to PCI-Express grafikkort for å øke ytelsen i spill og andre grafikkintensive applikasjoner.

Prosessoren er en AMD Athlon 64 3200+, som er midt på treet i dette selskapet (les: meget kraftig prosessor!). Minnemengden er 1024 MB, helt i toppen med andre ord.

Harddisken rommer 200 GB, som er passe stort i 2005-målestokk. Du får naturligvis også med en tolags DVD-brenner og diskettstasjon. DVD-brenneren fra NEC fikk nylig en sekser i vår test.

Netshop har, som de fleste andre denne gangen, satset på et nVidia Geforce 6600GT-basert grafikkort. Det er et svært raskt kort, som gir god ytelse i de siste spillene, også i høye oppløsninger. Skjermen er fra kvalitetsleverandør Iiyama.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.