Netshop 2005-01

Netshop-PCer er svært ofte å finne blant de beste tilbudene. Hva klarer sandefjordsselskapet å få til i januar 2005?

Publisert

Netshop benytter et stilig sort/grått kabinett fra Viking Computer, med USB og lydtilkoblinger i fronten.

Hovedkortet benytter det nyeste brikkesettet fra Nvidia; NForce4. Det betyr blant annet støtte for PCI-Express standarden, som tidligere kun var å finne på Intel-baserte PCer. I praksis har dette mest å si for fremtidige oppgraderinger, da PCI-Express er en mer fremtidsrettet løsning både med hensyn til grafikk (avløser AGP) og tilleggskort (avløser PCI).

Dette hovedkortet har imidlertid ikke SLI-støtte. Dermed kan du ikke seriekoble to PCI-Express grafikkort for å øke ytelsen i spill og andre grafikkintensive applikasjoner.

Prosessoren er en AMD Athlon 64 3200+, som er midt på treet i dette selskapet (les: meget kraftig prosessor!). Minnemengden er 1024 MB, helt i toppen med andre ord.

Harddisken rommer 200 GB, som er passe stort i 2005-målestokk. Du får naturligvis også med en tolags DVD-brenner og diskettstasjon. DVD-brenneren fra NEC fikk nylig en sekser i vår test.

Netshop har, som de fleste andre denne gangen, satset på et nVidia Geforce 6600GT-basert grafikkort. Det er et svært raskt kort, som gir god ytelse i de siste spillene, også i høye oppløsninger. Skjermen er fra kvalitetsleverandør Iiyama.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer