Netshop 2008-02

Lenke til butikken

Publisert

.
Netshop har denne gangen et spennende tilbud. I tillegg til en E8400-prosessor, GeForce 8800 GT og 4 GB RAM finner vi i kabinettet en 500W Mist stillegående strømforsyning. Kabinettet har også LCD-skjerm som viser temperaturer, status for vifter osv.

Hovedkortet er det eneste i dette selskapet med Intel X38-brikkesett og støtte for både DDR2 og DDR3 dersom du skulle føle behovet for å gå over til DDR3-RAM i fremtiden. X38 støtter også - som grafikkortet 8800 GT gjør - PCIe 2.0. I praksis betyr dette på den annen side ingen ting for øyeblikket...

Men hovedkortet har altså høy klasse, vi nevner blant annet durabelige kjøleegenskaper, tre PCIe x16-sloter (hvorav to med full båndbredde - perfekt for ATIs CrossFire-teknologi), FireWire, eSATA, RAID 0/1/5/10 og 2x GB LAN.

Entusiaster og moderate overklokkere vil nok like dette tilbudet.

Netshop 2008-02

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikker du her.

Når du er ferdig kan du gå tilbake og stemme på den eller de maskinene du mener skal testes. Men husk å se gjennom alle tilbudene før du bestemmer deg. Direktelenker til de andre tilbudene finner du under oppsummeringsboksen.

Du kan også sammenligne PC-tilbudene side om side.


Klikk lenkene under for å se de andre PCene i denne månedens sammenligning:


Datakjeden februar
Komplett.no februar
Mamoz Data februar
MPX februar
Multicom februar
Netshop februar
PCutstyr.no februar
PS.no februar

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer