Netshop 2008-07

Lenke til butikken

Publisert

.Netshop fikk sitt tilbud kåret til beste PC-tilbud i forrige runde og satser på - i likhet med flere av de andre - mye av det samme denne gangen. Først og fremst er kabinettet likt, og inni finner vi det samme hovedkortet med X38-brikkesett med CrossFire-støtte og mulighet for DDR2 eller DDR3.

Som hos de andre tilbudene finner vi også 4 GB RAM, prosessoren er den populære Intel Core 2 Duo E8400, harddisken er Western Digital Caviar Blue på 640 GB og LG-skjermen er på 24 tommer.

Ikke har Netshop spart på grafikkløsningen heller. Her sitter det nye Radeon HD 4870 fra ATI, som i følge tidlige tester har vist at det kan hamle opp med en GeForce 260 GTX.

Altså nok en gang et meget sterkt tilbud fra Netshop.

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikk Tekniske data helt nederst i denne.

Når du er ferdig kan du gå tilbake og stemme på den eller de maskinene du mener skal testes. Men husk å se gjennom alle tilbudene før du bestemmer deg. Direktelenker til de andre tilbudene finner du under oppsummeringsboksen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer