Nettet ikke modent for fotball?

Nesten ingen vil se fotball på nettet, i følge avstemning.

Nettet ikke modent for fotball?
Publisert
Sist oppdatert

Det nærmer seg seriestart for norsk fotball, og i dag ble det kjent på fotball.no at alle kampene blir tilgjengelig på TV. Det er TV2 som har dratt i land en avtale i siste liten, om overføring av kamper på betal-TV-kanalene TV2 Sport, i følge Dagbladet.no.

Før denne avtalen kom i havn var det kun VG og bredbåndsselskapet Lyse som hadde avtale på plass om å streame de fem hovedkampene søndag kl 18, enten via nettleseren eller IP-TV.

Nesten ingen

Og det kan vise seg å være en klok beslutning fra TV2 sin side. I en avstemning blant Dagbladets lesere har hittil hele 93% oppgitt de helst vil se fotball på TV, og ikke på PC-skjermen. I skrivende stund har nærmere 8000 sagt sin mening i avstemingen, som pågår fortsatt.

Det tyder på at oppsiktsvekkende få ønsker nettbasert fotballoverføring på PC-skjermen, ikke minst tatt i betraktning at den aktuelle avstemningen avholdes på nettet.

Tre kamper til alle

Til sammen tre kamper i hver runde blir tilgjengelig for alle, på NRK og TV2. Her er hele avtalen:

■NRK sender lørdagskampen i Tippeligaen, Adeccoligaen, og fra 2010; NM for kvinner og menn ■TV 2 sender NM for kvinner og menn (kun i 2009), søndagskampen i Tippeligaen kl 20, og Fotballmagasinet søndag kveld ■De fem øvrige søndagskampene sendes på TV2 Sport (betal-TV) ■TV 2 Zebra sender mandagskampen i Tippeligaen ■Samtlige Tippeligakamper sendes på web-TV (VG, 100 % Fotball, TV2 Sumo) og IP-TV (Altibox/Lyse), samt radio (NRK P1 og P4) ■TV 2 sender hjemmelandskampene ■TV 2 sender Toppserien for kvinner

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer