Nettsidene for deg som skal på ferie

Vi har plukket frem noen godbiter.

Nettsidene for deg som skal på ferie
Publisert
Sist oppdatert

Det er sommer og ferietid, og om du ikke har startet ferien ennå, er den etter all sannsynlighet rett rundt hjørnet.

På nett finnes det en rekke nettsider og verktøy som kan gjøre at du får enda mer ut av ferieturen din; enten du skal bestille eller har bestilt.

I denne artikkelen har vi plukket frem noen godbiter, og vi tipper at du vil bli kjent med sider du ikke hadde hørt om før. Har du flere anbefalinger, er du selvsagt velkommen til å bidra i debatten under artikkelen.

Bestem deg for feriested

Usikker på hvor du har lyst til å dra? Her er noen nettsider som kan hjelpe deg med det:

Tripadvisor (http://tripadvisor.com/)

Et Mekka når det kommer til brukeromtaler av både hoteller, attraksjoner, restauranter etc. Nettstedet har også mange artikler skrevet av brukerne om hva du kan gjøre på de ulike stedene, tips til billige overnattinger og mye, mye mer.

Wikitravel (http://wikitravel.org)

Mens Wikipedia inneholder fakta om stort sett alt mellom himmel og jord, er Wikitravel myntet på reiser og opplevelser. Som med Wikipedia kan alle redigere dokumenter, og her er det mulig å finne mange gode tips til hva du bør sjekke ut på ulike feriesteder, hvordan du bør reise dit, priseksempler etc.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer