Nettverk for Blu-ray spiller Samsung DB-P1600

Publisert
Sist oppdatert

Hei, Jeg har fått denne spilleren - Samsung DB-P1600 - fordi den hadde nettverkstilkobling, og jeg ønsket å kunne se bilder og høre på musikk via en Netgear Stora home server.

Jeg har et kablet nett hjemme, og alle PC-ene mine finner Stora serveren uten problemer. Jeg hadde også en WD mediaboks som virker uten problemer, og da kan jeg spille musikk og se på bilder.

Når jeg kjører IP-scan finner den IP-en til Samsung-spilleren, men jeg klarer ikke å finne Stora serveren via Samsungspilleren…

Har forsøkt masse, men får det ikke til…

Har dere noen gode ”oppskrifter” på hvordan jeg setter opp samsungspilleren eller Stora serveren min…?

Hilsen Tor

Datadoktoren svarer

Hei

Blu-ray-spilleren din kan ikke spille av filer fra nettverket, verken fra Stora eller andre maskiner. På Blu-ray spillere generelt er det bare tilgang til oppdateringer av spilleren og BD-Live ekstramateriale fra Internett.

Avhengig av hvor man befinner seg i verden kan det også være tilgang til forskjellige tjenester over Internett, fra forskjellige samarbeidende tilbydere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer