Nettverk og Internett

Publisert

Aldri før har det vært lettere å sette opp hjemmenettverk i Windows. Med den nye Home Networking Wizard blir du tatt igjennom prosessen, steg for steg. Du blir spurt om internettilkobling, maskinnavn og arbeidsgruppe, og deling av filer. Til slutt blir du spurt om du ønsker å lage en Home Networking diskett som du kan kjøre på de andre maskinene som er tilknyttet nettverket. Disse blir da tatt gjennom den samme veiviseren, og du kan ”lenke sammen” både Windows 95, Windows 98, og Windows ME-maskiner.

Tettere integrasjon med andre i nettverket

Inkludert i Home Networking Wizard er Internet Connection Sharing, som ble introdusert i Windows 98 SE. Dette er en praktisk løsning for maskiner i et nettverk som ønsker å dele samme oppkobling til Internett. Vi har prøvd denne løsningen, og den fungerer svært greit. Du kan bruke alle Internett-programmene dine fra de forskjellige klientene, både FTP, http, epost, på samme måte som om de var tilkoblet direkte oppkoblet. I Windows ME er det blitt enklere å sette forskjellige egenskaper ved delingen, men du kan ikke sperre forskjellige tjenester, slik du kan i Windows 2000.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer