NetVista: Ny PC-familie fra IBM

Mandag lanserte IBM sin nye PC-serie, NetVista. Maskinene skal gi deg enkel tilgang til Internett og andre nettverk, med maskinvare uten "gammeldagse" komponenter. Og utseendet er også spennende.

Publisert

IBM tar et steg inn i fremtiden med sin nye PC-serie, NetVista. Førsteinntrykket er spennende, med enkelte maskiner som ser ut som om de kun består av monitor og tastatur. Dessuten skal NetVista-serien, som er beregnet både for privatpersoner og bedrifter, gi deg en enklere PC-hverdag, i følge IBM.

Enkel i bruk

NetVista-serien bygger på IBMs Edge of Network-initiativ (EoN), som har som fokus å gi deg maskinvare som skaper en enklere dataopplevelse. I følge IBMs EoN-tankegang, skal produktene kunne tilpasses dine behov og ønsker, maskinvaren skal knytte deg raskt og sikkert til ebusiness-løsninger, det skal være enkelt å integrere forskjellige elektroniske hjelpemidler og, sist men ikke minst, data- og nettverksbruken din skal være enkel og problemfri.

NetVista er nye maskiner som er designet og optimalisert for brukeren som skal være tilknyttet et nettverk som f.eks. Internett, sier Ralph Martino, visepresident for markedsføring for IBMs Personal Systems Group til ZD Net.

NetVista-serien, som består av en rekke PCer og digitale produkter, er designet av det samme teamet som står bak de bærbare ThinkPad-PCene. De to første NetVista-PCene karakteriseres av sin enkle, stilrene design.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer