Next Base SDV-17A

En sonefri, portabel DVD-spiller med innebygd skjerm, som kan festes til hodestøtte eller solskjermen i bilen. Skal det endelig bli ro i baksetet?

Publisert
Sist oppdatert

Vi har tidligere testet en portabel DVD-spiller, fra Shinco. SDV-17A skiller seg derimot ganske kraftig fra denne, både hva gjelder kvalitet og utforming.

Next Base SDV-17A er helt flat og virker robust, blant annet har den et metalldeksel rundt skjermen. Med målene 202x154x26 mm er den rimelig plasserings- og transportvennlig. På baksiden finner du for eksempel både integrert fot, omtrent som på en fotoramme, samt skruehull for veggmontering.

Bilmontering

Som ekstrautstyr kan du dessuten få festesanordning for hodestøtte og/eller solskjerm i bil. Skjermen er en 7" widescreen, samme størrelse som på mange integrerte bil-løsninger. Oppløsningen er på 480 x 234 piksler, som gir et skarpt bilde, og overraskende godt bilde fra nesten død vinkel (fra sidene). Skjermen er også så lyssterk at det aldri blir noe problem å se bildet klart, selv på høylys dag. Vårt inntrykk er at den er noe bedre enn skjermen i spilleren fra Shinco.

Spilleren har innebygde stereohøyttalere, hver yter 1W. Det gir ikke noe flott lyd, men til bruk i bilen er det helt OK. Setter du høyere krav finner du både optisk lydutgang og utgang for øretelefoner. Under skjermen sitter knapper for de vanligste funksjonene (start, stopp, neste, pause etc), for full kontroll må du bruke den medfølgende fjernkontrollen, som er på størrelse med et knekkebrød.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer