NextBase SDV37-A

OMTALE: Next Base er kjent for sine bærbare DVD-spillere. Nå har de lansert en interessant pakkeløsning som kan egne seg for lange bilturer.

Klar for langtur!
Klar for langtur! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Walking Cinema, Tablet DVD Player, eller rett og slett bærbar DVD. Uansett hva du velger å kalle NextBase-produktene, er det ingen hemmelighet at de har hatt stor suksess, kanskje først og fremst blant dem som ønsker en spiller til bilbruk.

Oppgradert

SDV37-A kan ses på som en oppgradert utgave av spilleren SDV-17A som vi testet for ganske nøyaktig ett år siden. Nytt siden den gang er blant annet kraftigere batteri (økt fra 2,5 til 3,5 timer), mer robust design, bedre skjerm (med halvert responstid), samt inngang for AV-utstyr, for eksempel spillkonsoller. Denne spilleren har plateskuff, men det finnes også en versjon der platen skyves direkte inn i spilleren (slot-in). DVD-soner bryr den seg slett ikke om.

Trådløse øretelefoner

Det som gjør spilleren spesielt interessant, er at den kan kjøpes med to spesialtilpassede lukkede trådløse øretelefoner, samt en hekteanordning for nakkestøtter i bil. Dermed kan for eksempel to barn i baksetet la seg underholde, uten verken å bli forstyrret eller forstyrre andre i bilen. Vi har testet løsningen, og den fungerte bra. Lyden i øretelefonene var helt OK, og en god del av støyen ble isolert ute. Det er her snakk om infrarød kommunikasjon med spilleren, og rekkevidden er oppgitt til 8 meter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer