NHL 07

TEST: Tradisjonen tro slipper EA Sports hockeyspillet NHL også denne høsten, for 14. året på rad. Er spillet blitt perfekt?

NHL 07
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden 1994 har EA Sports sluppet et hockeyspill hver høst. Historien startet imidlertid tre år før det, men da hadde de ikke lisens fra spillerforeningen og kunne dermed ikke bruke de ordentlige spillernavnene, og i 1993 fikk de lisens fra spillerforeningen, men ikke forbundet, slik at de ikke fikk bruke lagnavnene. I 1994 var derimot alle kontrakter på plass, og for første gang ble spillet også lansert på PC.

År etter år har serien gradvis utviklet seg, fra å være sprite-basert til å bli pseudo-3D i 1996. Ikke før i 1997 var spillet i full 3D, og siden den gang har grafikken penere og penere, animasjonene bedre, kommentatorer og lydeffekter mer og mer realistiske og følelsen av å se på TV stadig sterkere.

Denne gangen kommer spillet også til Xbox360, noe det ikke gjorde i fjor, og det er 360-versjonen vi har testet denne gangen. Den største nyheten dette året er den såkalte SkillStick, som gir deg full kontroll over hockeykølla. I stedet for å bruke knapper for å fyre av storslegga, ta et kjapt håndleddsskudd eller dra en finte, bruker du den høyre spaken på kontrolleren. Skyver du den raskt oppover, fyrer du av en raskt skudd - dra den bakover for deretter å skyve den fremover, så lader du storslegga. Høyre og venstre lar deg ta finter slik at du kan dra ut keeperen på ekte Forsberg-vis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer