Ni nettjenester vi misunner amerikanerne

Beklageligvis bor vi på feil side av Atlanteren.

STENGT: Pandora er en av mange nettjenester som er sperret for europeiske brukere.
STENGT: Pandora er en av mange nettjenester som er sperret for europeiske brukere. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lite som er så skuffende som å snuble over en skikkelig godbit på nett, for deretter å innse at tjenesten kun er tilgjengelig for amerikanske borgere.

Kanskje spesielt gjelder dette medietjenester basert på film, tv-serier og musikk, men det finnes også andre høydepunkter du må bo i USA for å dra nytte av.

Her er ni nettjenester vi skulle ønske at vi hadde tilgang til:

  • PandoraVi ble veldig lei oss da Pandora ble sperret for europeiske brukere . Dette er en nettradio som spiller musikk som ligner på sangen du har angitt. Riktignok finnes også Last.fm, men der er algoritmen noe annerledes ettersom den baserer seg på hva andre også liker, og ikke på selve karakteristikken ved sangen.

    Med Pandora kan du angi en rolig låt og få servert musikk som passer igjennom hele middagsselskapet, og det ble i hvert fall brukt flittig av undertegnede da Pandora var tilgjengelig her til lands.

  • Google Voice Med Google voice får du ett felles telefonnummer som kobles til alle telefoner du måtte disponere, der du selv kan velge hvilke telefoner som skal ringe basert på hvem som ringer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.