Microsoft Teams

Ni nyttige Teams-tips

Slik får du litt mer ut av hjemmekontoret.

TEAMS: Microsofts jobbverktøy har i løpet av coronakrisen blitt blant det mest populære i bransjen. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
TEAMS: Microsofts jobbverktøy har i løpet av coronakrisen blitt blant det mest populære i bransjen. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag ble det besluttet å påby hjemmekontor for alle det er praktisk mulig for, i Oslo kommune. Også i resten av landet er det langt flere på hjemmekontor nå, enn i en normalsituasjon.

Den ekstraordinære situasjonen medfører at man må jobbe på andre måter enn når man sitter sammen på arbeidsplassen.

Mange bruker allerede jobbverktøy som Slack og Microsoft Teams i jobbsammenheng, og de programmene blir brukt mer enn noen ganger tidligere når du må kommunisere med kollegaene over Internett.

Et eksempel er Microsoft som allerede i april kunne avsløre at Teams har 75 millioner daglige brukere – en økning på 70 prosent fra forrige måned da tallet var på 44 millioner daglige brukere.

I en uhøytidelig avstemning i en av våre saker om videotjenester, svarte 30 prosent av de spurte at de bruker Teams.

For mange er det helt nytt å bruke Teams på daglig basis, så under kan du lese ni kjekke tips som gjør at du kan få litt mer ut av den digitale jobbhverdagen din.

1. Sett opp mikrofon/video

Mange bedrifter går for digitale morgenmøter, som kanskje kan ta litt tid å bli vant med. Og det første du bør gjøre er å sørge for at utstyret er i orden. En god mikrofon gjør samtalene mye bedre, og så kan det være kjekt å ha grei videokvalitet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer