Nikon Coolpix 5400

Coolpix 5400 er et avansert kompakt digitalkamera med vridbar LCD og et objektiv med imponerende brennvidde.

Publisert

Nikon Coolpix 5400 har 5 megapiksels bildebrikke, kraftig vidvinkel, vridbar LCD og 4x optisk zoom. Kameraet skal i følge den norske importøren Interfoto være det nærmeste man kommer de proffe speilrefleksmodellene, både med hensyn til optisk presisjon og innpakning. Huset er i robust magnesium.

Det kompakte kameraet måler kun 108 x 73 x 69 mm, og veier 320 gram. Det er dermed betydelig mindre enn den opplagte konkurrenten Powershot G5 fra Canon. Kameraet hart har et 4x zoomobjektiv, med brennvidde som tilsvarer 28-116 millimeter på et 35mm filmkamera. Det er sensasjonelt god vidvinkel i forhold til de fleste andre digitalkameraer i denne størrelsen! Lysstyrken er mer moderat, F/2. 8 - F/4.6. Nærgrense er på utrolige 1 cm i makromodus, så her behøver ikke detaljer gå til spille!

Nikon sverger fortsatt til CompactFlash, og 5400 tar både type I og type II. Fordelen med denne minnetypen er at den har meget god utbredelse, og er relativt billig. Det følger med et 32 MB minnekort når du kjøper kameraet. Det holder til 2 bilder i aller høyeste kvalitet (TIFF), og rundt 30 bilder i full oppløsning, normal kvalitet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer